Dybderens ansigtbehandling 

Behandlingen specielt designet til uren hud med andvendelse af Diamant hudslibning Pristine viora.

Intensiv dybderens behandling vil rense huden, mindsker porer, balancerer hudens talg produktion i porer og forbygger dannelsen af flere urenheder, huden efterlades med en rolig, klar og strålende teint. Hud vil blive renset, styrkes og efterlades med et frisk, mat og klar udseende.

Diamant hudslibning med Pristine viora er en dybdegående mekanisk peeling.
Med Pristine hudslibning fjerner diamanterne blidt de øverste døde og tørre lag af huden samtidig med, at vakuumkontrollen stimulerer lymfesystem, der fjerner affaldsstoffer fra kroppen (herunder huden).

Såfremt du har uren hud, store porer og mange comedoner, så anbefales at starte med Dybderens Plus behandling med et kur forløb på 4 behandlinger med 10 dages mellemrum. Samt at du følger vores anbefalinger i hjemmepleje produkter for at have de bedste resultater.


Kr. 700,- Varighed – 90 min.

Kurpakke af 4 behandlinger tilbuds pris 2400 kr - normal pris 2800 kr - Spar 400 kr 

Bakkegårds Alle 11, 1804 Frederiksberg C, tlf.: 50 41 56 16 www.aestheticskin.dk © 2023 Aesthetic Skincare. All Rights Reserved.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside til at indsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen. Du accepterer ved at trykke på accepter.