MESOÈCLAT - intensiv anti-rynke behandling

Denne Mesopeel er et godt alternativ til dig der ønsker en anti-aging peeling uden botox og fillers. Behandlingen er bedre kendt som ” The Red-carpet Treatment,” da Mesoeclat er en af de mest anvendte peelinger i LA, før en tur på den røde løber.

Behandlingen mindsker fine linjer, grov hud, mindsker røde ar, genopbygger huden og jævner hudtonen. Det kan bruges både i ansigtet, på halsen og decollete.

Mesoéclat er en meget effektiv måde at bekæmpe slap hud, rynker og ujævn hudtone. Det kan bruges både i ansigtet, på halsen og decollete.
Mesoéclat kan anvendes som enkelt behandling eller som et kurforløb.

Klinik behandlingen med Mesoeclat inddeles i 4 trin:
Huden afrenses
Mesopeel påføres
Huden påføres Mesoeclat mesopeel solution, hvor huden først peeles med en kombination af: Salicylsyre, Azelainsyre, Propylenglycol, Urea og Allantoin. Peelingen vil prikke og stikke i huden. Kombination af syre gør peelingen anvendelig til alle hudtyper, og vil tage hånd om selv de mest komplekse hudtilstande. Det øverste lag af døde hudceller (stratum corneum) vil blive eksfolieret, porer vil blive udrenset, bumser og urenheder mindskes, fine linjer jævnes og huden vil blive efterladt silkeblød.

Efter peelingen påføres huden en speciallavet ampul, med en kombination af anti-aging stoffer, der masseres dybt ind i huden. Huden udsættes for en form for ”chock terapi”, hvor aktive stoffer, medfører en meget stærk regenererende, anti-oxidativ, opstrammende virkning. Huden vil øjeblikkelig føles mere spændstig og fast samt fuld af vitalitet og energi. Endvidere vil huden blive genopbygget, fugtbalancen øges og kollagen- og elastin produktionen stimuleres.

MESOÉCLAT FIRMING CREAM
Efter mesopeelen og ampullen vil huden blive påført Mesoéclat Firming cream. Cremen indeholder koncentrerede aktive stoffer, der har en anti-aging effekt på huden. For optimalt resultat bruges cremen til hjemmebrug morgen og aften, for forsat at forbedre huden kvalitet efter Mesoeclat behandlingen. Cremen har en opstrammende effekt på huden, kollagenproduktionen vil øges og hudentonen forbedres.

Kurforløb
Mesoeclat kan anvendes som enkelt behandling eller som kur. Der anbefales en kur på 3-5 behandlinger med 7-14 dage mellemrum for at reducere fine linjer og genopbygge huden.

Efter behandlinger
Huden vil efterfølgende føles meget stram og huden vil skalle let efter et par dage. Ved meget træt hud vil huden skalle en del, da Mesoeclat fjerner det forhornede lag af døde og livløse celler.

Efter 5 -7 dage vil huden fremstå mere ensartet i hudtonen, pigmentpletter vil være reduceret, fine linjer formindsket og huden opstrammet og silkeblød.

I begyndelsen anbefales en gratis konsultation.

Kr. 950,- Varighed 60 min

Kurpakke 3 behandlinger tilbuds pris 2500 kr - normal pris 2850 kr - Spar 350 kr
Kurpakke 5 behandlinger inkl. creme tilbuds pris 4250 kr - normal pris 4750 kr - Spar 500 kr

INFUSION ANSIGTSBEHANDLING, MESOTERAPI UDEN NÅLE + AMPUL/ INTENSIVE HYDRATION / COLLAGEN BOOST OP / ANTI-AGE

Infusion maskine er en enestående, smertefri behandling uden nåle, hvorved væsentlige vitaminer, mineraler og komplekse aminosyrer indføres i huden.

Fordele ved behandling:
- omgående synlige resultater
- smertefri behandling uden nåle
- sikker og effektiv
- ingen spildtid
- hygiejnisk og steril
- klinisk afprøvet

Infusion viora behandler en hel række forskellige ting så som collagen regenerering, antiældning, hudens fugtighedsbalance, opstramning af kroppen, toning af kroppen, strækmærkereduktion.

Infusion elektromesoterapi er et enestående redskab, som kombinerer ikke-invasiv æstetik med infusion af hudspecifikke virkestofsformler til genopbygning af huden i dybden.
Med Infusion føres virkestofferne ind i huden ved hjælp af elektriske bølger fra Ionwave teknologi. Skabt til at arbejde med hudens biologiske processer åbner Ionwave omhyggeligt mikrovandkanaler i cellemembranen for at tillade sikker passage af virkestofferne ind i cellerne uden at beskadige huden.
Med Infusion er det derfor muligt at indføre virkestoffer dybere ned i huden, i forhold til hvad der er muligt med oxygen eller ved almindelige ansigtsbehandlinger.

Efter en behandling vil din hud vil føles smidig, frisk og strålende.
For et længerevarende resultat anbefaler vi en serie på 6-8 behandlinger.

Ved en Infusion behandling har vi ud fra dit behov mulighed for at sammensætte 3 forskellige slags virkestoffer:

Infusion Face Intensive Hydration – beregnet til følsom og tør hud.
Fordele: Intensive Hydration indeholder en omgående og længerevarende fugtblødgører. Denne løsning genskaber hudens fine fugtbalance og reparerer det naturlige cellevandreservoir for at modvirke fremtidigt fugttab. Nøgleingredienserne af sodium hyaluronat og saccharide isomerate regulerer og vedligeholder fugtbalancen, og er med til at formindske tegnene på for tidlig ældning.

Infusion Face Collagen Booster – beregnet til at forøge hudens elasticitet.
Fordele: Denne højt koncentrerede opstramningsbehandling sigter efter at stramme huden op, og dermed gendanne ungdommelig elasticitet. Vitamin C og helt naturlig hæmatitekstrakt øger dannelsen af fibroblast, der er vigtig for den sunde produktion af prokollagen. De enestående peptider stimulerer proteinerne i det dermale-epidermale knudepunkt og yder strålende resultater for cellesammensætningen og for hudens generelle struktur.

Infusion Face Anti-Wrinkle & Lifting – beregnet til moden hud.
Fordele: Naturlig valnøddeekstrakt – en intens Botox-lignende anti-aging løsning – giver et skub til fibroblastproteinsyntesen, som arbejder på at forstærke hudens struktur og generere en omgående hudopstramningseffekt såvel som reduktion af rynker, fine linjer og kragetæer. Glycoproteiner øger celleomsætningen, stimulerer hudens immunsystem og tilfører et ekstra beskyttelseslag mod miljøfaktorer.

Løsninger vælges individuelt til hudproblemet.

Kontraindikationer graviditet, pacemaker.

I begyndelsen af behandlingen har du mulighed at få en gratis konsultation.

Kr. 790,- Varighed - 1 time

Anvendelse for at opnå de bedste mulige resultater:
Kurpakke 4 behandlinger tilbuds pris 2600 kr - normal pris 3160 kr - Spar 560 kr


Mesoterapi uden nåle Hals+Décolleté behandling med Infusion + ampul (intensive hydration, collagen boost op, anti-age)

Kontraindikationer graviditet, pacemaker.

Kr. 750,- Varighed - 1 time
Kurpakke 4 behandlinger tilbuds pris 2500 kr - normal pris 3000 kr - Spar 500 kr


Meso.pen Mesoestetic behandling

Meso.pen Mesoestetic- behandling med videnskabelig dokumenteret effekt.
Med Meso.pen stimuleres huden til genopbygning.

Meso.pen behandling kan udføres på hovedbund, ansigt, hals, décolleté, hænder og krop.

Meso.pen bruges til følgende:
- hudforyngelse
- rynkebehandling på ansigt, omkring mundvig, øjne og pande
- ujævn pigmentering
- acne-ar
- strækmærker
- cellulite, volume
- hårtab eller tyndere hår (gør volume)

Behandling:

Inden selve Meso.pen-behandlingen begynder påføres huden et udvalgt Mesoestetic solution med aktive stoffer, som passer til din probleme af hud.
Metoden virker ved, at man ved hjælp af små nåle laver mange tusinde mikro-penetreringer i underhuden. Meso.pen åbner for effektiv optagelse af serum.
De mange mikro-penetreringer af huden laver tusindvis af ”kanaler” ned i underhuden. Disse ”kanaler” gør, at de aktive ingredienser trænger ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden.

Behandlingen er uden risiko for skade på huden og er stort set smertefri, da du lokalbedøves med creme på området, der skal behandles. Mikrohullerne lukkes efter kort tid, og medfører hverken sår eller ar. Huden kan være rød, som efter en let solskoldning, og føles lidt tør i de følgende dage. Den øgede kollagen-produktion betyder, at huden bliver spændstig og mere elastisk. Dette medfører reduktion i forekomsten af rynker, pigmentpletter og grov hudstruktur. Meso.pen er særdeles anvendelig til reduktion af ar og arvæv.

Hudfornyelsesprocessen fortsætter i op til 6 uger efter behandlingen. Det anbefales, at man får 5 behandlinger med 15 dage mellemrum for at opnå det bedste resultat.

Selve behandlingen med nålene varer 10-15 minutter.
Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm.
Dette aftager i løbet af ca. 4 timer, og er væk efter 12-18 timer.

Efter behandling skal anvendes creme med solfaktor SPF 50%, og også på efterfølgende dage.

Forholdsregler efter meso.pen behandling anbefales:
- makeup - 48 timer efter
- motion, svømning - op til 14 dage efter
- kemiske peelinger, Retinol - 14 dage efter
- voks, hårfjerning eller blegning - 14 dage efter
- solarier, solbade, varme behandlinger, saunaer, selvbrun - 14 dager efter

Obligatoriske hudplejeprodukter til at bruge hjemme:
Solbeskyttelse creme SPF 50 Mesoestetic
Post fast skin repair Mesoestetic

Kontraindikationer:
- overtrædelse af blodkoagulering
- graviditet og amning
- epilepsi
- sukkersyge
- rosacea
- vaskulær sygdom
- kemisk peeling 2 uger før behandling
- psoriasis, atopisk dermatitis, herpes og andre hudsygdomme

I begyndelsen anbefales en gratis konsultation.

Anvendelse:
Anti-pigmenterind behandling: 5 behandlinger med 15 dage mellemrum
Anti-rynker behandling: 5 behandlinger med 15 dage mellemrum
Hårtab behandling: 5 behandlinger med 15 dage mellemrum

Kr. 950,- Varighed ca. 45 min
Kurpakke 5 behandlinger tilbuds pris 3950 kr - normal pris 4750 kr - Spar 800 krJessner Mesopeel Mesoestetic peeling behandling

Modificeret peeling Mesopeel_Jessner Mesoestetic er ideel til følsom hud og mørkere hudtyper. Det er udviklet for at mindske overfladiske ar, fine linjer og rynker, samt mildere hyperpigmentering og urenheder/acne. Kombinationen af tre syrer kan forbedre hudens struktur, udjævne hudfarven og styrke hudens kollagen.

Anvendelse:
En kur på 6 behandlinger med 14 dage mellem behandlingerne anbefales. En behandling hvert halve år anbefales som vedligeholdelse.

Kontraindikation:
- graviditet og amning
- herpes i en eksacerbation periode
- smitsomme sygdomme

I begyndelsen af behandlingen har du mulighed at få en gratis konsultation.

Kr. 750,- Varighed 45 min.
Kurpakke 4 behandlinger tilbuds pris 2500 kr - normal pris 3000 kr - Spar 500 kr

 

 

Bakkegårds Alle 11, 1804 Frederiksberg C, tlf.: 50 41 56 16 www.aestheticskin.dk © 2023 Aesthetic Skincare. All Rights Reserved.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside til at indsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen. Du accepterer ved at trykke på accepter.